SHBA, zhbllokohet reforma shendetesore e kerkuar nga Obama

01/08/2009 09:05

Marreveshje mes demokrat-liberaleve dhe atyre me konservatoreve ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes per reformen sanitare te nxitur nga Barack Obama.

Zhbllokohet keshtu rruga e ligjit qe do te shkoje per votim ne Kongres ne vjeshte.

Ne marreveshje u vendos edhe reduktimi i miliarda dollareve ne program per asistencen sanitare federale per te furnizuar ne 60 mije dollare familjet e klases se mesme per te patur siguracion shendetesor.

Top Channel