PD pershendet votimin e KQZ

01/08/2009 15:45

Partia Demokratike, koalicioni i se ciles ka fituar numrin me te madh te mandateve per deputete ka pershendetur procesin e votimit unanim te KQZ duke e cilesuar nje standart te ri te procesit zgjedhor .

“Sot KQZ-ja, per here te pare ne 17 vite doli me nje vendim te miratuar me 7 vota pro dhe asnje kunder. Miratimi perben nje arritje te madhe, nje standart te ri”, tha zedhenesja e PD-se, duke kerkuar qe edhe Partia Socialiste ta pranoje rezultatin.

Top Channel