KQZ: Ja mandatet per Beratin

23/07/2009 12:05

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve beri te ditur shperndarjen e mandateve ne qarkun e Beratit, ku tre mandate shkojne per Partine Demokratike, kater per Partine Socialiste dhe nje per Levizjen Socialiste per Integrim.

Komisioni deklaron se deputete te legjislativit te ardhshem do te jene Genc Pollo, Mehmet Xheka dhe Lefter Maliqi, nga PD-ja, Erjon Brace, Fidel Ylli, Ermonela Velaj dhe Marko Bello nga PS-ja, si dhe Nasip Naco nga LSI.

Per Beratin ceshtja shkoi deri ne Kolegjin Zgjedhor, pasi Partia Socialiste pretendonte marrjen e nje tjeter mandati per kete qark.

Top Channel