Itali, arrestohen per droge 10 shqiptare

21/07/2009 12:50

Shperndanin droge por ne kohen e lire kishin krijuar nje skuader futbolli me emer Alba Boys.

Keshtu 10 shqiptare, pjesetare te nje bande rane ne prangat e karabinereve, me akuzen e trafikut dhe shperndarjes se droges.

Tre kilograme kokaine eshte sekuestruar me nje vlere prej te pakten 270 mije euro. Po ashtu ne vleren e proves jane edhe shume akte shitjeje droge neper tregtare dhe profesioniste.

Top Channel