Gripi A, asnje mase mbrojtese ne kufi

19/07/2009 12:30

Rreth 4010 emigrante kane ardhur ne Shqiperi ne 24 oret e fundit nga pika e kalimit te Kapshtices, nderkohe qe rreth 1200 te tjere kane kaluar nga kjo pike drejt shtetit grek.

Por ajo qe bie ne sy eshte mungesa e kontrolleve per gripin e derrit, qe ne shtetin fqinj ka shkaktuar nje gjendje alarmante.

Sipas informacioneve te fundit, as ne doganen greke dhe as ne ate shqiptare, punonjesit e policise nuk kane asnje mase mbrojtese dhe nuk bejne asnje kontroll.

Aktualisht te dyja palet po punojne me nga tre sportele secila.

Top Channel