BE, ne shtator votohet per presidentin

16/07/2009 15:10

Ka filluar te qartesohet rruga qe duhet te coje Jose Manuel Barroso drejt rikonfirmimit ne krye te Komisionit Evropian.

Konferenca e presidenteve te grupeve ka vendosur qe presidenti aktual t’u paraqese programin grupeve ne datat 8 dhe 9 shtator, per te kaluar me pas ne diskutimin e tij me date 15 dhe votimin me 16 shtator.

Vendimi nuk ka qene i lehte per shkak te ndasive qe po karakterizojne Bashkimin Evropian kohet e fundit. Ai u arrit fale ndermjetesimeve te liberaldemokrateve.

Top Channel