Ndoka: Komisioneret e PDK s’u lejuan ne numerim

15/07/2009 12:25

Ne mbledhjen e sotme te Komisionit Qendror te Zgjedhjeve, kryetari i PDK Nard Ndoka ka shprehur ankimimin e tij per procesin e numerimit ne qarkun e Shkodres.

Ndoka ka theksuar se komisioneret e partise se tij nuk jane lejuar te marrin pjese ne kete proces dhe ka bere pergjegjese policine se ka vepruar ne baze te urdherave politike.

“Komisioneret e PDK nuk jane lejuar te marrin pjese ne numerim. Edhe policia mbajti qendrim te njeanshem gjate ketij procesi”, ka deklaruar Ndoka, i cili ka shkembyer replika me perfaqesuesin e PD, Njazi Kosovrasti.

Top Channel