Belgjike, 90 mije tamiflu dhe 900 mije maska

15/07/2009 16:35

Belgjika merr masa te rrepta per te parandaluar perhapjen e virusit te frikshem A/H1N1.

Qeveria eshte mobilizuar per te shperndare rreth 90 mije doza tamiflu dhe rreth 900 mije maska fytyre. Lajmin e ben te ditur ministri i Mbrojtjes, Pietre de Crem ne nje interviste per televizionin VRT.

Deri tani ne Belgjike jane regjistruar 100 raste me gripin e derrave dhe sipas sindikatave, deri ne fund te vitit 1 ne 4 punonjes mund te preket nga A/H1N1.

Top Channel