Kine, polici eviton tragjedine

08/07/2009 14:15

Agjenti i policise i ndihmuar nga nje koleg i tij arrin te evitoje tragjedine ne nje familje kineze.

Nje person me probleme mendore tentoi ta hedhe vajzen e tij nga dritarja e katit te tete te apartamentit ku banonte dhe me pas t’i jepte fund jetes.

Nje prej agjenteve arriti te shperqendroje personin nga brenda shtepise, ndersa tjetri arriti t’ia terheqe femijen nga duart prej dritares, ku femija qendronte kokeposhte i kapur ne nje kembe nga babai problematik.

Autori i ketij akti eshte arrestuar me pas nga policia dhe rezultoi nje pozitiv ne testin e droges.

Top Channel