G8 denon testin berthamor te Korese se Veriut

08/07/2009 23:35

Gjate takimit te G8-es qe po zhvillohet ne Akuila te Italise ka ardhur denimi kunder testeve berthamore te Korese se Veriut.

“G8-ta, thuhet ne deklaraten e perbashket, denon me terma te forte testet berthamore te 25 majit te Penianit dhe leshimin me ane te teknologjive raketore balistike me 5 prill. Ne kete menyre eshte shkelur rezoluta 1718/2006 te Keshillit te Sigurimit te Kombeve te Bashkuara”.

Top Channel