Zgjedhjet, ne optiken e mediave maqedonase

01/07/2009 20:25

Zgjedhjet e 28 qershorit ne Shqiperi kane terhequr vemendjen e mediave shqiptare ne Maqedoni.

Sipas te derguarve tane, vemendje i eshte kushtuar vecanerisht organizimit dhe procesit te numerimit.

“Ne si gazetare me shume vemendje i kemi kushtuar organizimit te mire. Shqiperia dha testin. Por duhet te shihet menyra e numerimit te votave, qe po zgjatet”, deklaron gazetari Vedat Memedaliu.

Edhe gazetare te tjere e analiste te shtypit vleresojne se zgjedhjet ne Shqiperi duhet te merren ne konsiderate edhe per zgjedhjet ne Maqedoni.

Top Channel