Bushat, vijon normalisht numerimi

01/07/2009 21:38

Situate e qete ne Bushat, gjate procesit te numerimit te votave, kur kane mbetur edhe 23 kuti nga finalizimi i procesit.

Mesohet se vetem per 4 kuti ka patur kontenstime, nderkohe qe gjendja ka shkuar normalisht.

Nga rezultatet e deritanishme, PD kryeson, nderkohe qe komisioneret dhe numeruesit jane te lodhur me sterzgjatjen e procesit.

Nese ecen me keto ritme, numerimi mund te mbaroje pas mesnates.

Top Channel