Bushat, efektivat e policise hyne ne KZAZ-ne 21

01/07/2009 22:35

Efektiva te policise se qarkut te Shkodres kane nderhyre ne mjediset e KZAZ-se numer 21 ne Bushat, duke nxjerre jashte te gjithe vezhguesit.

Lajmin e ben te ditur Top News, sipas te cilit nderhyrja e policise ka ardhur pas debateve mes komisionereve dhe vezhguesve.

I njejti burim shton se brenda KZAZ-se ndodhen vetem komisioneret dhe media. Nderkohe, burime te tjera deklarojne se situata ne qarkun e qytetit verior eshte e qete.

Top Channel