“Kartat”, Ministria i dergon listen PS-se 

27/05/2009 15:50

Ministria e Brendshme i dergon Partise Socialiste listen me te dhenat per kartat e identitetit, pas kerkeses se bere sot nga sekretari per Ceshtjet Zgjedhore, Kastriot Islami.

Sipas listes se Ministrise kane aplikuar per karta 1.1 milione persona, 450 mije prej te cileve kane qene pa pasaporta.

Po ashtu sqarohet se edhe nje kategori e caktuar personash pa pasaporte ndodhen jashte vendit.

Zoti Islami perseriti sot kerkesen e PS-se drejtuar Ministrise se Brendshme ne kuadrin e transparances dhe duke kerkuar listen e votuesve me pasaporte, listen e votuesve pa pasaporte qe kane aplikuar si dhe listen e votuesve pa pasaporte qe kane aplikuar dhe kane marre leternjoftimin.

Top Channel