Dhunuesi i gjysheve: Isha i stresuar

25/05/2009 15:00

Pak dite pas dhunes qe ushtroi ndaj dy grave te moshuara, njera prej te cilave per me teper e verber, qe po protestonin ne dyert e kryeministrise, biznesmeni Pellumb Borshi gjate nje nderhyrje telefonike ne nje emision ne nje television u kerkoi falje dy viktimave te tij.

Borshi u shpreh se nuk kishte dijeni qe ato ishin te verbera dhe se kishte vepruar nen efektin e stresit per problemet e tij te biznesit.

“Une nuk e dija se ata ishin te verber dhe i kerkoj ndjese per veprimin. Do te kontribuoj per cdo nevoje qe kjo shtrese ka”, tha Borshi.

Te verberit kerkojne vendosjen e dinjitetit te tyre dhe ndeshkimin e bisnesmenit pasi sipas tyre me kete veprim jane cenuar te gjithe personat  e verber .

“Nuk eshte njerezore nje falje e tille. Ne nuk kemi nevoje per ndihma, por kerkojme te drejten tone”, thote Fatmira Mucmeraj, nje prej grave te dhunuara.

Top Channel