Tirane, konkurs i studenteve ne Ekonomikut

23/05/2009 11:40

Me qellim promovimin e inisiatives se studenteve per projekte biznesi dhe ndihme per komunitetin, ka nisur ne Tirane konkursi kombetare ndermjet studenteve te ekonomikut nga universitete te vendit.

Kjo iniciative merret nga SIFE Albania, Organizata e Studenteve ne Sipermarrje te Lire me mbeshtetje te biznesit shqiptar.

Grupi i studenteve fitues me projektin me te mire do te jete perfaqesues i Shqiperise ne konkursin nderkombetare qe zhvillohet ne datat 2-4 tetor ne Gjermani.

Studentet shqiptare ne kete kompeticion do te perballen me konkurente nga 44 vende te botes.

Top Channel