Durres, hapet sezoni turistik

18/05/2009 12:25

Bashkia e qytetit te Durresit celi sezoni turistik per vitin 2009 me nje ceremoni te organizuar nga bashkia e qytetit.

Shume aktivitete jane zhvilluar ne zonen e plazhit ndersa kryebashkiaku Dako ka ftuar pushuesit te zgjedhin kete qytet. Ai ka deklaruar se turizmi eshte prioriteti i Durresit.

Durresi eshte edhe zona me numrin me te madh te hoteleve dhe siperfaqet me te medha te plazheve qe frekuentohen rregullisht nga turistet vendas por edhe ata te ardhur nga Kosova dhe Maqedonia.

Top Channel