Kosove-Maqedoni, pakt per forcimin e tregtise

14/05/2009 16:15

Kosova dhe Maqedonia nenshkruan sot nje memorandum per perforcimin e tregtise mes dy vendeve.

Lajmin e bejne te ditur mediat ballkanase, sipas te cilave marreveshja parashikon shkembimin e produkteve qe prodhohen ne te dy vendet.

Autoritetet maqedonase kane deklaruar se me kete memorandum krijohet nje mundesi me shume per te shmangur barrierat e mundshme teknike.

Edhe ato kosovare kane vleresuar nenshkrimin e paktit, duke theksuar se permes tij do te rritet vellimi i shkembimit tregtar.

Top Channel