Rusia: Ne gjirin e NATO-s, komplot ndaj Obames

08/05/2009 18:25

Nuk perjashtohet mundesia qe ne gjirin e NATO-s te pergatitet nje komplot kunder presidentit amerikan Barack Obama, nga persona te lidhur me administraten Bush.

Deklarata eshte bere nga ambasadori rus ne NATO, Dmitri Rogozin, i cili citohet nga agjencia “Ria Novosti”.

“Shtetet e Bashkuara po formojne nje skuader te re dhe ne te ka persona te vendosur nga administrata e meparshme, qe vazhdojne t’i binden ende vlerave te saj”, ka deklaruar Rogozin.

Top Channel