Veliaj: Te rrezojme mitin e bastioneve

02/05/2009 20:55

Gjate prezantimit te Maklen Mishes si kandidat i G99 ne qarkun e Korces, Erjon Veliaj premtoi nje politike gjitheperfshirese.

Gjate fjales se tij, Veliaj ka theksuar se qeveria e re synon te hedhe poshte mitin e bastioneve.

“Duam te investojme ne nje politike qe na bashkon dhe qellimi jone eshte per te treguar se s’mund te kete bastione ne Shqiperi, pervec bastionit te qytetareve”, ka pohuar Veliaj.

Top Channel