Kriza, OKB apel G20-es

02/05/2009 04:55

Kriza ekonomike kercenon te coje ne varferi edhe 50 milione banore te tjere dhe te nderprese me shume se 4.5 miliarde dollare ndihma per me te varferit.

Eshte pra e nevojshme qe lideret e vendeve pjesemarrese ne samitin e G20-es, ne Londer, te marrin masa duke marre ne konsiderate shtetet me te varfera.

y eshte apeli qe behet nga fushata e mijevjecarit e OKB-se.

“Kriza qe po jetojme ka nje impakt dramatik ne ekonomite e vendeve te varfera dhe vendeve ne zhvillim”, thuhet ne nje dokument te Pallatit te Qelqte.

Top Channel