Lind gamilja e pare e klonuar ne bote

14/04/2009 13:05

Ne Emiratet e Bashkuara Arabe ka ardhur ne jete gamilja e pare e klonuar ne bote.

Ajo lindi ne Dubai me 8 prill, eshte femer dhe quhet Injaz.

Kafsha e klonuar eshte rezultat i nje pune pesevjecare te kryer prane Qendres se Riprodhimit te Gamileve ne Emiratet e Bashkuara, te ngritur nga sheiku Mohammed bin Rashid, emir i Dubait dhe zv-president.

Top Channel