Ndonese ne kohe te veshtire sa i perket ekonomise, nje kompani ne Japoni ka menduar te prezantoje nje model te ri celulari, nje aparat mes artit dhe funksionalitetit e qe cilesohet qe tani si celulari antikrize.

Kompania KDDI hedh ne treg celularin i cili nuk ka shume funksione, por ka nje design shume interesant.

Shume japoneze i pelqyen modelet e reja, cmimi i te cilave shkon ne 1 milione yen ose ndryshe 10 mije dollare.

Per shume japoneze, ky cmim eshte i paperballueshem, ndersa per ata qe pelqejne stilin, cmimi merr kuptim.

Perpjekjet e kompanise japoneze KDDI per t’i dhene rendesi desing-it kane nisur qe ne vitin 2001.

Top Channel