Studimi, femrat me te ndjeshme ndaj eres se trupit

08/04/2009 19:50

Femrat jane me te ndjeshme se meshkujt ndaj eres se djerses. Sipas nje studimi te koheve te fundit, femrat e kane me te zhvilluar nuhatjen ndaj eres jo te kendshme te meshkujve edhe nese keta te fundit mundohen ta mbulojne me parfum.

Ne kete perfundim ka dale nje grup shkencetaresh, te cilet e kane publikuar studimin ne “Flavour and Fragrance Journal”. Sipas te dhenave, mes meshkujve dhe femrave ka nje diference ne perceptimin e dallimit te ererave si ne trupin e tyre ashtu edhe ne trupin e tjetrit.

Kerkuesit theksojne se treguesi i sensibilitetit eshte me i larte i atribuohet faktit se femrat jane me te prirura per te bere zgjedhjen e partnerit te tyre.

Top Channel