Zbulohet sperkatesi, zgjat aktin seksual tek meshkujt

07/04/2009 14:45

Shkencetaret kane zbuluar nje sperkates, qe ndihmon meshkujt me probleme ejakulacioni. Fale tij, zgjatja e aktit seksual rritet 6 here.

Meshkujt qe perdoren trajtimin pese minuta perpara kryerjes se marredhenieve seksuale, e zgjaten aktin nga gjysme minuti ne thuajse kater miunuta. Spray i prodhuar ne Royal Victoria Hospital ne Belfast, permban anestezike lokale, qe shkaktojne mpirje te penisit. Sperkatesi do te dale ne treg brenda pak vitesh.

40 perqind e meshkujve kane pasur probleme ejakulacioni disa here gjate jetes se tyre, sipas eksperteve. Ata thone se produkti permireson aktin dhe rrit kenaqesine seksuale. Ne studim u perfshine 300 meshkuj, akti per te cilet zgjaste me shume se nje minute. Ata ishin trajtuar me pare antidepresante orale.

Koha e zgjatjes se marredhenies eshte matur gjate nje periudhe tre mujore. 90 perqind e personave qe testruan sperkatesin e quajtur PSD502, arriten te zgjasin ejakulacionin 6,3 here me shume se zakonisht.
 

Top Channel