Pashket, feste speciale e nje cifti gjerman

07/04/2009 12:10

Ne pritje te Pashkeve, nje cift nga Gjermania ka menduar ta beje te vecante festen.

Ata kane mundur te zbukurojne shtepine me 111 figura dhe plot 2222 veze.

Shume njerez vijne nga larg per te pare kopshtin, ndersa te zotet e shtepise vishen si lepurushet e Pashkes.

Qellim, nuk eshte vetem argetimi i femijeve, po edhe bamiresia. Vizitoret japin para dhe e gjithe shuma shkon ne ndihme te spitalit.

Cifti ben nje feste te tille edhe per Krishtlindje.

Top Channel