Rritja e temperaturave, zhvillohet Groenlanda

30/03/2009 13:15

Rritja e temperaturave po transformon Artikun dhe akujt po shkrijne.

Natyrisht qe ky eshte problem dhe ekspertet jane te shqetesuar, sepse pas disa dhjetevjecareve, pasojat do te jene shkaterrimtare per te gjithe planetin. Po jo te gjithe e mendojne keshtu.

Nje reportazh nga Groenlanda qe do te transmetohet ne mediat italiane, tregon se si ky vend i ftohte, po jeton nje moment historik zhvillimi, duke zbuluar toka te reja dhe duke kultivuar mundesi per rritjen e turizmit ne vendin mit te te ftohtit.

Top Channel