Facebook do ndryshoje pamje pas protestave

26/03/2009 09:30

Pas protestave te perdoruesve per ndryshimin e pamjes, Facebook ka nxituar te beje riparime dhe te kthehet pjeserisht pas.

Shumica e frekuentuesve te rrjetit te njohur social nuk e ka pelqyer grafiken e re te ndryshuar disa jave me pare dhe ideatoret jane perballur me nje numer te mash protestash. Ata nuk kane mundur te bejne rezistece pas kerkesave te shumta per ndryshim.

Mijera e-maile ku shprehej pakenaqesia per ndryshimin e pamjes se faqes dhe sondazhet ku 90 perqind e perdoruesve shpreheshin kunder, kane rezultuar te suksesshme per perdoruesit, pasi kane arritur rezultatet qe deshironin. Ne blogun zyrtar drejtori i prodhimit Christopher Cox ka siguruar perdoruesit se Facebook do te marre parasysh kerkesat.

Eshte e veshtire te mendohet se faqja do te kthehet krejtesisht sic ka qene me pare, por do te gjendet nje kompromis mes versionit te ri dhe atij te vjeter. Do t’i kushtohet me shume kontroll fluksit te lajmeve dhe do te jete me e thjeshte gjetja e asaj qe kerkohet.

Versioni aktual cilesohet si teper kaotik nga perdoruesit.

 

Top Channel