Tokio, digjet azili, dhjete te vdekur

22/03/2009 17:20

Dhjete te moshuar japoneze, gjashte burra dhe kater gra te gjithe mbi 70 vjec, kane humbur jeten ne nje zjarr qe ka rene ne azilin e Shibukawas, ne prefekturen e Gunmas, ne Tokio.

Sipas policise lokale, ne momentin e zjarrit me sherbim ishte vetem nje nga punonjesit e qendres.

Ne ndertese ndodheshin 16 te moshuar.

Top Channel