Rusi, 14 rebele te vrare ne Daghestan

21/03/2009 16:30

Perleshjet e armatosura qe vazhdojne prej 3 ditesh ne Daghestan, republike autonome e Kaukazit, kane shkaktuar vdekjen e 5 ushtareve dhe 14 guerrilasve.

Sipas agjencive ruse te lajmeve, kufomat e 10 rebeleve jane gjetur ne nje rifuxho ne nje rajon malor qe ndodhet prane kryeqytetit Makackala.

Ne te njejtin vend, shtojne burimet, u gjeten me vone 4 rebele te tjere te vrare ne makinen e tyre gjate nje konflikti te armatosur me forcat e sigurise.

Top Channel