Zimbabve, 3688 viktima nga kolera

25/02/2009 13:15

Jane 3688 viktimat e epidemise se koleres qe ka goditur Zimbabve.

Lajmin e ben te ditur buletini shendetesor i zyres se OKB-se per koordinimin e ndihmave humanitare, sipas te cilit 77650 persona jane te infektuar.

Mjeket pa kufij, po hasin veshtiresi per te ndihmuar popullsine, dhe i ka kerkuar autoriteteve vendore qe te heqin pengesat ndaj punes se tyre.

Top Channel