Shoqerohet ne polici Kujtim Cashku

24/02/2009 11:25

Shoqerohet ne polici drejtori i shkolles se filmit “Marubi”, Kujtim Cashku, bashke me djalin e tij dhe tre studente te tjere.

Ndalimi i tyre u be pas konfrontimit me policine, e cila ka hyre ne ambientet e shkolles.

Reagim per kete ceshtje ka patur edhe ambasada amerikane ne Tirane, e cila kerkon qe te vazhdojne negociatat.

Nga ana tjeter G99 e konsideron dhunen e ushtruar, te patolerueshme, ndersa ka kerkuar qe shteti te respektoje figurat e kultures.

Top Channel