Shkoder, gjendet e mbytur ne Drin e moshuara

24/02/2009 10:05

Nje e moshuar eshte gjendur sot e pajete ne ujerat e lumit Drin.

Trupi i gruas u nxorr prej lumit Drin nga polumbaret, ne hyrje te qytetit te Shkodres.

Ende nuk dihet identiteti i gruas dhe shkaqet e mbytjes se saj.

Top Channel