Izrael, merr detyren legjislatura e re

24/02/2009 18:55

Ne nje klime festive eshte inauguruar ne Jeruzalem legjislatura e 18-te me betimin e 120 deputeteve te rinj te Knesetit.

Seanca e Parlamentit u hap nga presidenti Shimon Peres, i cili ka rikujtuar provat qe vendi ka perpara.

“Jane paqja me palestinezet, kercenimi berthamor iranian, si dhe nevoja per barazi per minoritetin arab”, ka saktesuar Peres. Ai ka shprehur deshiren e tij qe vendi te kete nje qeveri uniteti.

Top Channel