Buxheti, Shalsi: Vendimi i prefektit te Tiranes, politik

20/02/2009 16:20

Nje dite pasi prefekti i Tiranes, Rushdi Keci ktheu mbrapsht projektbuxhetin e bashkise se Tiranes duke mos e firmosur ate ka reaguar nenkryetari i Bashkise, i cili e konsideron si nje vendim politik.

“Berisha dhe Meta nuk e meritojne Tiranen dhe Tirana nuk i meriton keta perfaqesues te se shkuares”, u shpreh Keci.

Tashme mbeten dy opsione, per te cilat ende nuk eshte vendosur ose sekretariati i Keshillit Bashkiak t’i drejtohet gjykates ose ne rast te kundert  te mblidhet serish Keshilli Bashkiak per te shqyrtuar projekt buxhetin.

Top Channel