KSSH: Probleme ne sherbimin paresor ne Babrru e Bathore

18/02/2009 12:10

Komiteti Shqiptar i Helsinkit monitoron qendrat e sherbimit paresor ne zonat periferike te Tiranes, Bathore dhe Babrru.

Gjate vezhgimit eshte pare se mungesat e energjise shkonin deri ne 5 ore, ndersa sherbimi ka qene i kufizuar.

Sipas KSSH, vete banoret ankohen se mjeket punojne ne klinika private gjate orarit zyrtar.

Nga monitorimi eshte konstatuar se nje numer i madh banoresh ne Babrru dhe Bathore rezultuan te pasiguruar dhe pa libreza shendetesore.

Top Channel