Meta, pakt me sindikaten e pensionisteve

17/02/2009 12:50

Pas bashkepunimit ne hartimin e projektligjit per moshen e trete te hedhur poshte ne kuvend nga mazhoranca , Levizja Socialiste per Integrim ka firmosur nje marrveshje zyrtare bashkepunimi me sindikaten e pensionisteve.

Kryetari Ilir Meta vuri theksin tek reformat qe do te nderrmeren pas ardhjes ne pushtet te LSI dhe koalicionit te saj ne mbeshtetje te moshes se trete, qe sipas tij eshte harruar plotesisht nga qeveria aktuale. Zoti Meta e quajti te turpshem trajtimin qe kryeministri Berisha po i ben pensionisteve dhe premtimet e pambajtura kundrejt tyre.

Kryetari i LSI-se premtoi miratimin e menjehershem te projektligjit per moshen e trete pas ardhjes ne pushtet si nje inisiative qe do te ndikoje ne permiresimin e jeteses se pensionisteve.

Top Channel