Rama: Prioritet shkolla

08/02/2009 16:25

Kryetari i Partise Socialiste, Edi Rama u takua ne qytetin e Patosit me rrjetin e vullnetareve, te tere te rinj, qe kane perqafuar idene socialiste te ndryshimit.

Kryesocialisti Rama u zotua perpara te rinjve, se nje qeveri e ardhshme socialiste do t’i beje gjimnazet dhe universitetet hapesira te dijes dhe te merites.

“Ne do t’i bejme gjimnazet dhe universitetet tona, hapesira te dijes se konkurences dhe te merites. I garantoj investimet shpirterore dhe materiale te prinderve shqiptare dhe te cdo familjeje per nxenesit dhe studentet, jo duke dhene letra pa vlere te quajtura diploma, por duke i dhene diplomes vleren se saj”, eshte shprehur Rama.

Sipas kreut te PS-se, qytetaret shqiptare sot kane nevoje per nje politike te re.

“Kjo eshte koha jone, ky eshte momenti yne dhe askush nga ne, asnje qytetare dhe qytetare, s’duhet ta lere bosh vendin e vete ne kete perpjekje per t’i dhene fund te vjetres ne pushtet dhe per t’i dhene jete pushtetit te se rese”, theksoi Rama.

Top Channel