Bashkia: Akuzat e LSI-se, shpifje

03/02/2009 15:35

Ka reaguar menjehere bashkia e Tiranes ndaj akuzave te LSI-se.

Nenkryetari i bashkise Eduart Shalsi, i ka cilesuar akuzat per shperdorim te parave per sheshin “Skenderbej”, si te paverteta dhe shpifje.

“Iliri dhe Monika folen nga sheshi “Skenderbej”, duke pranuar se nuk duan rregullimin e ketij sheshi, po nxjerrjen e perfitimit politik per partine e tyre private”, u shpreh Shalsi.

Top Channel