Kuvendi miraton anetaret dhe kreun e KQZ

02/02/2009 20:55

Parlamenti shqiptar ka miratuar ne seancen e sotme anetaret e rinj dhe kryetarin e Komisionit Qendror te Zgjedhjeve.

Gjate votimit, i cili u zhvillua i fshehte dhe ne forme elektronike, u miratuan kandidaturat e Klement Zguros, Vera Shtjefnit, Deshira Subashit, Artan Lazes, Pandeli Varfit dhe Hysen Osmanajt si anetare dhe Arben Ristanit si kryetar i KQZ-se.

Gjithashtu, u miratua edhe emerimi i Admir Thanasit si anetar i Gjykates Kushtetuese. Deputetet e LSI u larguan nga salla ne shenje proteste.

 

Top Channel