Terrorizmi, Obama: Bin Laden, kercenimi numer nje

14/01/2009 22:20

Osama bin Laden mbetet kercenimi numer nje per Shtetet e Bashkuara te Amerikes.

Deklaraten e ka bere presidenti i zgjedhur amerikan Barak Obama i cili ka deklaruar se nuk ka ndermend te ule vigjilencen ndaj kercenimit te terrorizmit.

“Al Kaeda dhe lideri i saj Osama Bin Laden mbeten kercenimi numer nje per SHBA-te”, eshte shprehur Obama.

Top Channel