Hamas pranon armepushimin

14/01/2009 15:55

Hapet nje mundesi per arritjen e paqes ne Rripin e Gazes. Hamas i ka dorezuar negociatoreve egjiptiane pergjigjen per planin e armepushimit.

Levizja fondamentaliste Hamas ka pranuar propozimin egjiptian per armepushimin, pas tre dite konsultimesh ne Kajro mes Hamas dhe shefit te Sherbimeve Sekrete egjiptiane, Omar Suleiman.

“Egjipti, te enjten do te informoje Izraelin per vendimin e Hamas”, tha nje burim pas takimeve.

Top Channel