2/15
Hainan, Kinë - Mbi 10,000 makina u mbërthyen në një bllokim masiv në trafikun e shkurtit 2018, i cili u zhvillua në fund të festës shtatë ditore të Kinës për të festuar Lunar New Year. Radha e madhe thuhet se u shtri për rreth 10 km dhe ishte shkaktuar nga mjegulla e rëndë.