Ja pse u krijuan lojërat “Solitare” dhe “Minesweeper”
17/08/2015 00:00
Jeni ndarë? Ja disa këshilla si të silleni online
17/08/2015 00:00
Plan për ndërtimin e një godine 20 km të lartë
17/08/2015 00:00
GPS për të mos humbur fëmijët
17/08/2015 00:00
NASA, të gjithë në garë për orët e astronautëve
16/08/2015 00:00
Vjen qaforja smart për qentë
16/08/2015 00:00
Meshkujt dhe të bardhët dominojnë tek Apple
16/08/2015 00:00
Katër gjëra që nuk duhet të postoni në Facebook
15/08/2015 00:00
Google, 10 vjet nga blerja e Android
15/08/2015 00:00
Java “rikthen” në gjykatë mosmarrëveshjet Oracle-Google
15/08/2015 00:00
Obama publikon listën e këngëve të tij në Spotify
15/08/2015 00:00
Zbulohet projekti “Titan” i Apple
14/08/2015 00:00
Samsung sjell “Live Broadcast” për videot në kohë reale
14/08/2015 00:00
Teknologjia, po e shkatërron librin apo po i jep jetë të re?
14/08/2015 00:00
Po, radiot janë në ditët e tyre më të mira
14/08/2015 00:00
Si ta ktheni televizorin në një tablet të madh
14/08/2015 00:00
Lenovo nxjerr “notebook” super të fuqishëm
13/08/2015 00:00
Shtatë gjëra që nuk i dini për Google
13/08/2015 00:00
Mesazhet private të Twitter, tani si në Whatsapp dhe Messenger
13/08/2015 00:00
Periscope regjistron 10 milionë përdorues
13/08/2015 00:00
Samsung prezanton “Galaxy S6 Edge+” dhe “Galaxy Note 5”
13/08/2015 00:00