Ministria e Shëndetësisë vjen me urdhra të reja, në parandalimin dhe luftimin e Covid-19.

MSH ka urdhëruar për shtyrjen nga data 3 prill deri në përfundim të gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga koronavirus për ndërprerjen e ndërhyrjeve kirurgjikale të planifikuara në qendrën spitalore universitare “Nënë Tereza” dhe Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi”.

Urdher nr. 219 (3)

Top Channel