Një çast, një moment dhe bëhet magjia, kështu mund të përkufizohet shkrepja e një fotografie.

Fotografët profesionistë janë gjithmonë në kërkim të momentit të duhur për të realizuar foto thuajse perfekte. Por ky trend po përhapet së tepërmi edhe tek fotografët të konsideruar si amatorë, që gjithçka e bëjnë vetëm për kënaqësinë e tyre vetjake.

Në fotot e bëra virale tashmë, janë sa qesharake aq edhe të çuditshme, duke menduar që gjithçka mund të jetë një fotomontazh, por përkundrazi çdo fotografi është krejt reale. Ju ftojmë të shikoni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/18

Top Channel