Disa thonë që vera është koha më e mirë për të udhëtuar, por dimri ka qenë gjithmonë sezoni i veçantë.

Në verë, të gjithë duan të shkojnë në plazh. Por dimri ofron shumë vende tërheqëse. Ne sot do t’ju sygjerojmë disa nga vendet më të preferuara në këtë periudhë dimri.

FOTO GALERI
1/6
Jackson, Wyoming Nuk është resort I nivelit botëror për ski dhe në sezonet e fundit ka patur pak rreshje. Terreni është i pjerrët dhe emocionues por edhe qyteti, me dyqanet e tij të mrekullueshme. Aeroporti, i cili kohët e fundit pësoi një zgjerim me 30 milion dollarë, tani ka më shumë fluturime se kurrë.

Top Channel