Janë mbyllur numërimet e votive në zgjedhjet e degës lokale të Partisë Socialiste në Lushnje dhe fitues është shpallur me 175 vota Gentian Nushi

Ai mundi Lindita Buxheli 164 vota e cila morri 164 vota. 5 fletë ishin të pavlefshme

Top Channel