Konfirmohet në detyrë gjyqtari i Krimeve të Rënda, Klodian Kurushi, i cili ka shprehur interes për në GJKKO (Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit) dhe krimit të organizuar.

Kurushi pas vendimit të KPK-së i tha gazetares së Top Channel-it,  Anila Hoxhës se procesi i vettingut ishte gjithëpërfshirës dhe se sfida të reja e presin.

Po kështu në detyrë është konfirmuar edhe prokurori i Apelit, Gent Xholi

Top Channel