Ndonjëherë edhe idetë më të shkëlqyera bëhen dështime totale.

Por ka disa individë që besojnë se ata patjetër kanë bërë diçka vërtet të zgjuar.

Ata besojnë se “krimi i tyre i përsosur” në të vërtetë do të funksionojë dhe disa e bëjnë vërtet.

Fatkeqësisht, nuk është kështu me heronjtë e përzgjedhjes sonë.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel